Agenda

18 februari Vinyl party aanvang 16:00

De 5 mans formatie ANTONio with Friends timmert al heel lang aan de weg en de leden hebben zo hun eigen historie in de muziek. De formatie is opgebouwd rondomAnton Muller ,begaafd zanger en gitarist. Hij weet als geen ander het publiek te betrekken bij de muziek die wordt gespeeld. Anton speelde recent ook nog met andere bands mee vanwege zijn enorm ruime muzikale kennis van songs die hij zo ten gehore kan brengen. René Peperkamp is de drummer en speelt al enkele jaren samen met Anton in verschillende samenstellingen en speelde ook samen met Nino de bassist in een vorige band, waardoor er een solide basis is gelegd. Als kers op de taart noemen wij onze toetsenist Erwin van Rossum die heerlijk enthousiast wordt tijdens zijn spel. Dus bij ons is enthousiasme en muzikaliteit de drijfveer voor een aanstekelijk optreden.

Zanger Entertainer Ronald Boom - 2 maart '24 - aanvang 20:30

Zin in een avond vol dans, disco en trance? Kom dan naar café het kippenhok op zaterdag 9 maart! Vanaf 20:30 uur draait DJ Remon de lekkerste beats om je in de stemming te brengen. Geniet van een drankje, een hapje en een gezellige sfeer. Toegang is gratis, maar vol is vol. Mis het niet en nodig al je vrienden uit voor deze onvergetelijke avond!

Kom eerste paasdag eieren zoeken en pannenkoeken eten. wel reserveren 

Back Down South - 6 april '24 - aanvang 20:30.

Wij zijn "BACK DOWN SOUTH", een Southern Rock coverband uit Zuid Holland. Onze inspiratie komt uit de liefde en passie voor de Southern Rock en Blues van de jaren '70 en '80; de gouden decennia van het genre. We nemen je mee naar de zuidelijke sferen van de Verenigde Staten, de geboorteplaats van Southern Rock, met covers van o.a. The Allman Brothers Band, The Black Crows, CCR, The Marshall Tucker Band, Lynyrd Skynyrd, ZZ-Top, en Lukas Nelson. Laat je verrassen door ons diverse geluid en enthousiasme op de planken met nummers van ons grote voorbeeld 'Blackberry Smoke', een band uit recente tijden die op fantastische wijze de glorietijd van vroeger weet te vatten. Van opzwepende knallers als 'Leave a Scar', het vrolijke 'Good One Comin' On', tot het ingetogen 'One Horse Town', bij Southern Rock draait het allemaal om het vertellen van verhalen over het echte leven in het zuiden.

👑 Koningsnacht 26 april 👑Ben je klaar voor een koninklijke avond vol muziek, dans en plezier? Kom dan naar dj hakopdetak, de beste dj van het land! Hij draait de lekkerste hits van de jaren 50 tot nu, van Elvis Presley tot Dua Lipa. Het wordt een kleurrijke avond met herboren sterren van vroeger en nu. Wie weet zie je wel een verrassende gastoptreden van een beroemde artiest! Mis het niet! We zien je graag op 26 april 🎉

Pink Floyd tribute band uit de Hoeksche waard 25 mei

Zaterdag 29 juni

zaterdag 28 september