Agenda

Victoria Collectie - Zaterdag 22 juni Aanvang 15:00

 Victoria Collectie | Thuisverkoop in Juwelen (victoria-benelux.com)


Dr. Vinyl - Zaterdag 22 juni Aanvang 20:30


The Rude Move - Zaterdag 29 juni Aanvang 20:30

Opgericht in 2008 onder de rook van Rotterdam heeft The Rude Move in de afgelopen jaren een goede naam als verrassende en energieke bluesband opgebouwd bij menig café en op festival podia in Nederland.

Met stevige maar vooral gevarieerde Blues/ BluesRock covers, stomende, rauwe of meeslepende solo's, een gevoelige slow of een stevige Rock & Roll song dragen deze heren hun steentje bij aan de blues scène.

Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, ZZ Top, Omar and the Howlers en eigen nummers worden met passie en plezier gespeeld. Want op het podium heeft The Rude Move altijd plezier en daar ligt de kracht van deze band. De nummers worden niet alleen goed gespeeld, maar de lol die zij onder elkaar op het podium hebben, heeft ook zijn uitwerking op het publiek.

The Rude Move bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen hebben verdiend en nu hun krachten gebundeld hebben in de Blues en altijd hun liefde voor muziek uitstralen….

November 2018 bracht de band de CD " Blues Is My Only Friend " uit ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van The Rude Move.

Dennis Gosens – Gitaar en zang

Bas Buis – Basgitaar

Ron Alflen – Drums


20 juli Zomer BBQ Aanvang 16:00 reserveren via Whatsapp 06-46436709

25 euro pp.


Zaterdag 28 september aanvang 20:30