Brock boerenrock

Zaterdag 24 september 2022 aanvang 19:30. De muziek van Brock klintk als: Bökkers, Normaal, Jovink, Mooi Wark. Het repertoire van Brock boerenrock bestaat uit alleen covers.
1 jarig bestaan Café het Kippenhok

Zaterdag 22 oktober 2022 aanvang 19:30. Electric Hollers is een blues/rock-sensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo's die je meeslepen naar vervlogen tijden. De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After.

In 2018 bracht de band hun debuutalbum 'Rise' uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op, met als hoogtepunten een finaleplaats van de Dutch Blues Challenge, een voorprogramma bij Ten Years After en speelde de band voor duizenden bezoekers op Waterpop in Wateringen. Ondertussen werkte de band aan een nieuw en volwassener album.

In februari 2020 bracht de band het tweede album 'Electric Hollers' uit. Op dit album staan een rauwe sound en een live-feel centraal. De release van het album werd gevierd met een releaseshow in een nagenoeg uitverkocht Neushoorn in Leeuwarden. Na de release van het album zette het coronavirus een streep door de vele shows in de agenda maar de band weigert om stil te zitten. Daarom brengt de band in 2021 hun eerste livealbum op vinyl uit met vijf nummers van de releaseshow in Neushoorn.

Bezetting:

Tim Birkenholz - Leadzang/gitaar

Inge de Vries - Basgitaar/zang

Max Mollema - Drums/zang

Buddy Friends

Zaterdag 5 november 2022 aanvang 19:30. Buddy Friends. De vier muzikale heren hebben met hun 'recht-voor-z'n-raap-songs' van Blues, Soul en Rock & Roll" in het livecircuit een goede naam opgebouwd. Buddy Friends speelt nummers uit de jaren ´60 en ´70, die fors zijn omgebouwd tot herkenbare, swingende songs, die met een vet rocksausje zijn overgoten. Opzwepende covers van o.a. The Rolling Stones, Beatles, Eddie Cochran, Eric Clapton , The Red Devils, Dr. Feelgood en The Stray Cats.

Buddy Friends heeft door de jaren heen niet ingeboet aan energie en enthousiasme en laat nog steeds menig podium 'ontploffen'.

De bandleden hebben in bekende Nederlandse bands gespeeld zoals: Shocking Blue (Venus), Rudy Bennett (The Motions), Rene and the Alligators, Pee White and the Magic Strangers.

The Roustabouts

Zaterdag 29 oktober 2022 aanvang 21:00 (Bekend van de Elvisdag Numansdorp) The Roustabouts is een Rock & Roll band uit Den Haag, bestaande uit Paul Selier (bas/zang), Johan Schippers (sologitaar/zang), Joop Regoord (drums) en Gerben Bootsma (zang/gitaar). De band is in de zomer van 2018 opgestart door Johan en Gerben, de jongste rockers in de band. Ze wilden (en willen!) hun passie voor de echte Rock & Roll uit de jaren '50 en '60 na diverse pop/rock bands nu eindelijk ook in de 21ste eeuw op het podium brengen. Het is de muziek waar ze op jonge leeftijd voor het eerst écht enthousiast van werden en gitaar mee hebben leren spelen. Met de ervaring van Paul en Joop erbij, twee echte rockveteranen, werd al snel de band The Roustabouts opgericht. Paul en Joop hebben de Rock & Roll jaren vanaf het begin aan den lijve ondervonden en zijn vanaf de jaren '60 hun muzikale voorbeelden gevolgd door in diverse bandjes te gaan spelen. Deze combinatie van jeugdig enthousiasme en muzikale levenservaring biedt het fundament, waardoor de nummers van Elvis Presley, Eddie Cochran, Jerry Lee Lewis, Roy Orbison, Buddy Holly en véle anderen uitstekend tot hun recht komen. The Roustabouts zijn in hun element met Rock 'n Roll en spelen het dan ook met verve: rockend, swingend, shakend en met oog voor detail. Contact en interactie met het publiek maakt het levendig en gezellig. Bij een geslaagd optreden zijn de nummers goed gebracht, gaat het publiek naar de dansvloer, wordt gedronken en gelachen en gaat iedereen vrolijk naar huis!